3 günde 2 derbi ihtimali ortaya çıktı

28.02.2025
A+
A-
3 günde 2 derbi ihtimali ortaya çıktı

Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile eşleşirse, üst üste 3-4 gün içinde TÜPRAŞ Park’ta Beşiktaş ile iki kez karşılaşabilir.

Ziraat Türkiye Kupası’nın çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi 6 Mart’ta gerçekleştirilecek. Çeyrek final karşılaşmaları 1-3 Nisan 2025 tarihleri arasında oynanacak. Beşiktaş, Galatasaray’ı Süper Lig’de 30 Mart’ta sahasında ağırlayacak.

Eşleşme durumunda Galatasaray, 3-4 gün içinde TÜPRAŞ Park’a iki kez gitmek zorunda kalabilir.

TRABZONSPOR İÇİN DE ZOR FİKSTÜR

Galatasaray’ın Trabzonspor ile eşleşmesi ise başka bir sıkıntıya yol açacak. Bordo-mavililer, önce sahasında Galatasaray’ı Türkiye Kupası çeyrek finalinde konuk edecek.

Daha sonra ise Süper Lig’de Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gelecek.

Fenerbahçe de aynı şekilde Galatasaray’ı Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında ağırlayacak ve ardından Trabzonspor’u konuk edecek.

Fenerbahçe için daha da zor olan durum ise, eğer Rangers’ı eleyip AS Roma-Bilbao’dan biriyle eşleşirse, bu eşleşmenin ilk maçının 10 Nisan’da oynanacak olması.

Yani, Fenerbahçe 3 Nisan’da Galatasaray, 6 Nisan’da Trabzonspor ve 10 Nisan’da ise UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçına çıkmak zorunda kalabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.