İmamoğlu’ndan Kent Lokantası paylaşımı

Cumhurbaşkanı adaylığını duyurmasının ardından İBB’ye yönelik operasyonlarda ‘mali suçlar’ gerekçe gösterilerek tutuklanan İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından Kent Lokantaları paylaşımı yapıldı.
2019’daki yerel seçimi kazanmasının ardından İstanbul’da başlattığı Kent Lokantaları ile gelir düzeyi düşük vatandaşlara hijyenik ve sağlıklı 4 çeşit yemeği 40 liradan satılmasını sağlayan Ekrem İmamoğlu’ndan Kent Lokantaları mesajı geldi.
İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İBB’nin 40 liraya 4 çeşit yemek sunmaya devam ettiğini ve Kent Lokantalarının yenilerinin de açılacağı ifade edildi.
Söz konusu paylaşım ise şu şekilde oldu: İBB yoksulun, emeklinin, emekçinin yanında. Kent Lokantaları 40 TL’ye sağlıklı ve lezzetli 4 çeşit yemek sunmaya devam ediyor. Yenileri açılacak.
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’de Cumhurbaşkanı adayı için düzenlenen ön seçimde aday olmasını duyurmasının ardından 18 Mart tarihinde önce 31 yıl önce aldığı üniversite diplomasının iptali, 19 Mart tarihinde gözaltına alınması ve 23 Mart tarihinde tutuklanması ile ülkenin ana gündeminde.