Hükümete yakın kalemlerden Abdulkadir Selvi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tutuklanmasının ardından Zafer Partisi için de operasyon sinyali verdi.
Özel: Erdoğan konut sözünü tutmadı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ikinci yılında Adıyaman’da gerçekleştirdiği şehitlik ziyaretinde gündeme ilişkin konuştu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Özel, yeni bir deprem daha yaşanmadan önlem alınması gerektiği çağrısı yaptı.
“YETKİLİLER DEPREM FIRTINASINI DUYMUYOR”
Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:
“Bugün siyasetin günü değil. Bugün acıyı hatırlamanın ve ders almanın günü. Yunanistan adayı boşaltmışken, hükümet bu kadar yoğu n ilgi gösteriyorsa bu duruma, bugün ders alma günüdür. Hem Adıyaman’ı hem deprem illerini depreme hazırlamadık, orduyu büyük bir saçmalıkla kışlada tutuk. Ardından verilen sözler tutulmadı. Deprem fırtınasını yetkililer duymuyor.
“ERDOĞAN VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI”
Oysa Erdoğan söz vermişti. Erdoğan verdiği sözleri tutmadı. 10 depremzedenin 7’si konteynerde kalıyor. Depremzedeler ya konteynerde ya da gurbette. Deprem konusunda sınıfta kalmışlardır. Ege’de büyük kayıplar bekleniyorken hazırlık yapmamak önlem almamak olmaz. “
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum